....... συστήματα φίλτρανσης νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση !
.......ανταγωνιστικές τιμές, ποιοτικά προϊόντα & υποστήριξη
Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Κεντρικής Παροχής 10'' τριών τμημάτων  - 3/4''

Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Κεντρικής Παροχής 10'' τριών τμημάτων - 3/4''

 
28.00
FHPR34-3V
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Αυτοκαθαριζόμενο Φίλτρο Κεντρικής Παροχής 10'' τριών τμημάτων  - 3/4'' της ΑQUAFILTER, πιστοποιημένο κατά NSF (USA), μαζί με επαναχρησιμοποιήσιμο Φίλτρο στερεών σωματιδίων 20 mic.

Φίλτρο τριών τμημάτων 10” με ορειχάλκινα πάσα 3/4'' στην είσοδο/έξοδο του. Διάφανη συσκευή που επιτρέπει τον οπτικό έλεγχο του επιπέδου μόλυνσης του ανταλλακτικού (φύσιγγα φίλτρου).

Eίναι εξοπλισμένο με βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης, που επιτρέπει την απελευθέρωση φυσαλίδων αέρα. Μπορεί να εγκατασταθεί μεμονωμένα (πριν από κάποια συσκευή που θέλουμε να  προστατέψουμε) ή σε απευθείας σύνδεση στον κεντρικό αγωγό της παροχής. Εμπεριέχεται κλειδί, βάση ανάρτησης και βίδες.

Είναι εφοδιασμένο με βαλβίδα εκκένωσης, επιτρέποντας την απόρριψη ιζημάτων χωρίς την αφαίρεση του φίλτρου και προσφέρεται μαζί με το 10'' Φίλτρο Nylon Σίτας 20 micron, το οποίο ειναι επαναχρησιμοποιήσιμο αρκετές φορές μετα απο τη σχετική απόπλυση των ιζημάτων.      

Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήσης πατώντας εδώ.

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μίας ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.), να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.