....... συστήματα φίλτρανσης νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση !
.......ανταγωνιστικές τιμές, ποιοτικά προϊόντα & υποστήριξη
  • - 16%
M3 PREMIUM

M3 - EcoSoft Premium

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 135.00  
113.00
Κερδίζετε : 22.00 (16%)
M3-ECOSOFTPRM
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το M3 - EcoSoft Premium είναι ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10''  (τα standard της παγκόσμιας αγοράς). Έτσι,ο τελικός χρήστης μπορεί να διαμορφώσει, αλλα και να συντηρεί, το σύστημα για πολλά χρόνια εύκολα και οικονομικά.

Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό, απαλλαγμένο απο χώμα, σκουριά, χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικές και οργανικές ενώσεις, ορισμένα βαρέα μέταλλα και παράσιτα.

Δεν αφαιρεί τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία του νερού και είναι ιδανικό για μεγάλα νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Εργοστασιακά, εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης:

1. Προφίλτρο Στερεών σωματιδίων 1 mic της ΑQUAFILTER (USA) , πιστοποιημένο κατα NSF,  για αφαίρεση χώματος,σκουριάς και μικροσωματιδίων εως και 1 micron .(αντικατάσταση κάθε έξι μήνες).

2. Προφίλτρο Ενεργού Άνθρακα G.A.C + K.D.F (ΝSF) της  AQUAFILTER (USA), που αφαιρεί το μεγαλύτερο ποσοστό χλωρίου, χημικών στοιχείων, φυτοφαρμάκων και δυσάρεστης οσμής και γεύσης, ενώ το υλικό K.D.F μειώνει δραστικά το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων έχοντας παράλληλα βακτηριοστατικές ιδιότητες.(αντικατάσταση κάθε έξι μήνες).

3. Φίλτρο Matrikx PB1  (NSF) της KX TECHNOLOGIES (USA), για την ολοκληρωτική αποχλωρίωση του νερού, την δραστική μείωση μιας σειράς Οργανικών πτητικών ενώσεων (VOCs), την αφαίρεση μικροσωματιδίων (0,5 micron), παρασίτων και κυστών σε ποσοστό 99%, προσφέροντας παράλληλα μείωση του μόλυβδου με τη χρήση ειδικής ρητίνης αφαίρεσης βαρέων μετάλλων. Eξαφανίζει την όποια δυσάρεστη οσμή και γεύση απο το νερό βρύσης.(αντικατάσταση κάθε 12 μήνες).

Mπορείτε να βρείτε εδώ το ετήσιο σετ ανταλλακτικών του M3-EcoSoft σε ειδική τιμή

Eναλλακτικά,το M3-EcoSoft μπορεί να εξοπλιστεί με οποιοδήποτε φίλτρο 10'' ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό κατά περίπτωση αποτέλεσμα (π.χ. μείωση σκληρότητας, αφαίρεση κυστών και παρασίτων, αφαίρεση σιδήρου, νιτρικών κ.λπ.). Απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το M3-EcoSoft όπως εσείς επιθυμείτε!

Το M3-EcoSoft τοποθετείται κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας και η εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού γίνεται απο το ανεξάρτητο βρυσάκι χρωμίου, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα πάνω στο νεροχύτη, δίπλα στη συμβατική μπαταρία της κουζίνας. Η συσκευασία περιλαμβάνει πλήρες κιτ εγκατάστασης (λάστιχα, βρυσάκι χρωμίου, παροχέα νερού, τεφλόν για τις συνδέσεις, κλειδί σύσφιξης κανίστρων).

To γενικό εγχειρίδιο εγκατάστασης για όλα τα φίλτρα κάτω πάγκου της ECOSOFT βρίσκεται εδώ.

Αν η πίεση ύδρευσης στο σημείο εγκατάστασης υπερβαίνει τα 6 bar, απαιτείται η τοποθέτηση μειωτή πίεσης πριν το σύστημα (συμβουλευτείτε σχετικά αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό ή επικοινωνήστε μαζί μας).

Η εγκατάσταση του συστήματος να πραγματοποιείται απο αδειοδοτημένο τεχνίτη υδραυλικό. Σε περιπτώσεις απουσίας σας άνω της μιάς ημέρας απο την οικία εγκατάστασης του συστήματος (για παράδειγμα, λόγω διακοπών, ταξιδίου αναψυχής ή εργασίας κ.λπ.), να κλείνετε προληπτικά τη μεταλλική βάνα παροχής νερού προς το φίλτρο ή την κεντρική βάνα ύδρευσης της οικίας.

 

Διαστάσεις: 390 x 140 x 360 mm
Bάρος: 3,70 κιλά
Διπλά o-rings και ταχυσύνδεσμοι
Παροχέας νερού 1/2''


Παρέχεται πλήρης εγγύηση δυο ετών σε όλα τα κατασκευαστικά / υδραυλικά μέρη του συστήματος (εξαιρουμένων των ανταλλακτικών φίλτρων τα οποία αντικαθίστανται σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος).